OMG!!!!

Det här är heeeelt sjukt!!

Jag har helt omedvetet och helt seriöst trott att en sak varit på ett visst sett. Kanske har jag inte reflekterat över denna geografiska fråga så mycket egentligen, utan mest bara antagit att det varit så. Vilket ju är ganska sjukt eftersom det är ett så välkänt ställe och något man bör veta var det ligger. Det som förvånar mig mest, såhär när jag kommit över den första chocken är att jag inte vid något tillfälle pratat med någon om det här och blivit garvad läppen av att jag har en skev världskarta!

Nu till det kritiska, nu ska ni få veta hur OTROLIGT blond och DUM jag känner mig!

Asså, det här är så konstigt att jag på fullaste allvar har trott på det här!! Att jag har trott mig veta var denna huvudstad ligger!! Vilket ju visade sig inte alls vara fallet!

Håll i er nu!

Jag har alltid trott att USA:s huvudstad, Washington DC, ligger på västkusten! haha

Och det måste ju vara för att STATEN Washington ligger där, men grejen är att jag vet ju att staden Washington inte ligger i staten Washington!! haha. Såååå skumt!

Och sen när jag började tänka efter så kom jag på att jag nog också alltid trott att Boston ligger på den vänstra övre halvan av USA. HAHAHA!!

WHAAAT??! Nu är min världskarta och främst USA helt up-fuckad!! Måste hem och plugga geografi!

HUR KAN MAN INTE VETA VART USA:S HUVUDSTAD LIGGER!!!!!!!!!

Lr rättare sagt, hur kan man tro att den ligger på fel sida av landat??!?!?!?!?!?!?!

OMG…. jag är så dum… haha

Hem och sy några till monster som tröst…

Kram,

från eder kära dummer