Idag åkte höstkläderna fram. Måste erkänna att jag saknat dom lite, fast lite sommar till skulle ju inte skada. Så idag åkte mina kostymbyxor som är höga i midjan på och så plockade jag fram en halv-tjock och mysig stickad tröja. Voila!

5 sekunder efter att jag kommer hem efter en dag på jobbet ser jag ut så här! haha. Det är så skönt att hoppa ner i mjukisbyxorna och mysfleecen!

Igår gjorde vi ett storkok, kycklinggryta med wok. Mycket curry i! Så mycket att idag när jag kom hem så luktade det fortfarande mycket! 😀 Ni kan ju gissa vad jag ätit till middag idag, kycklinggryta med wok! Mums! En bra bok på det i chill-hörnan, sen mår man bra.

Både igår och idag har jag fått hem paket på posten. Woohoo!

Har bestämt mig för att börja köpa ekologiskt smink. Man har det ju ändå på sig varje dag, så det känns bra att köpa något som det inte är en massa skit i. Nu håller min mascara och rouge på att ta slut, så då tänkte jag att det var ett bra läge att fasa in lite nytt. Beställde från en sida som heter RenSkönhet i måndags och idag hade paketet kommit. Blir så glad när det går snabbt att få hem grejerna. Köpte allt av samma märke, Benecos, så nu hoppas jag att det kommer funka bra. Det blev en mascara, en rouge, en pennvässare och en concealer.

Igår fick vi hem en bok, en reseguide, som jag också beställde i måndags. Supersnabb leverans! 🙂

Jag och herrn i huset har bestämt oss för att åka till Edinburgh, Skottland andra veckan i oktober. Ska bli superkul! Vi hittade billiga flygbiljetter på ryanair, men boende har vi inte klickat hem än. Vi får se vad det blir.

I januari när vi var till Island så köpte vi en reseguidebok som var jättebra. Med kartor och lagom mycket text, mycket bilder osv. Och när jag åkte till Maria i Dublin i somras köpte jag en från samma serie, fast för Dublin. Och nu, när vi ska till Edingburgh så köpte jag en för Skottland. Så nu ska det läsas på om Skottland! 🙂

Kram kram