Vaknade igår, tro det eller ej, långt innan väckrklockan ringt. Och kände mig dessutom utvilad. Kan bero på att jag gick och la mig tidigt i torsdags. Men det var så himla skönt att vakna och känna att nu behöver jag inte sova mera! 06.20 klev jag upp ur sängen och 07.15 var jag på jobbet. Tog dessutom lite kortare lunch och kunde därför sluta kl.16. Fredagslyx! 😀 Tog tunnelbanan till Slussen och strosade runt på Götgatan ett tag och bara njöt av att helgen börjat. Passade på att inhandla två par fina knästrumpor på American Apperal.

Kommer bli snyggt till kjolar och leggingsen i höst! 🙂 Efter lite shopping införskaffades en varm kopp Chai Latte och så promenerade jag bort mot Daniels jobb i väntan på att han skulle sluta. Vi möttes upp på Södra station och sedan bar det av mot Heron City för att reklamera våran juicepress/råsaftcentrifug som gick sönder för typ en månad sen. Lämnade in den och fick veta att den skulle skickas iväg på service och förhoppningsvis får vi tillbaka den hel och fin om ca 3 veckor! 🙂

Idag har det varit allmänt lugnt och skönt. Vaknade, åt frukost, spelade lite tv-spel med karln och gjorde oss i ordning för en liten promenad på stan. Knatade ner till centrum för att leta konsoller, försöker få till en klädupphängingsgrej på balkongen. Istället blev det lite silikon till badrummet och en pajkavel. hehe. Därefter inmundigades den svulligaste lunchen på länge (på Max). Triple Cheese med lyxshake och dip till pommesen. haha.

Hem och byta om till mjukisar och fleece. Kände att jag behövde röra på benen lite, har fortfarande träningsvärk efter löprundan i torsdags. Så det fick bli en promenad i solen. Fasiken vilket skönt väder det har varit idag!!! Gick ut och gick i Hagaparken och när jag kom fram till ett litet fält möter jag följande…

En ambulanshelikopter! Som stod och mös i solen. Hann gå runt till andra sidan innan den körde igång motorerna och flög iväg. Lite coolt faktiskt. Det var så nära liksom. 😛

Sen har jag bakat lite också. Kände att jag var tvungen att testa en modifiering av Marshmallowsrutorna jag gjorde sist. Då blev dom så lösa att man var tvungen att ha dom i frysen. Men idag körde jag på ett justerat recept och nu vrt dom riktigt bra! MUMS!

Nu ska jag bre lite mumisga kvällsmackor. Som vi ska ha med oss till bion. Vi ska gå på utomhusbio i Hagalundsparken (typ 200m hemifrån)! Mysigt!! Kanske kallt! :S Ska ta på mig långkalsonger och ta med oss filtar!! 😀

Kram kram