Dom senaste två veckorna har varit rätt lugna. Jag har sprungit två lopp, senast förra helgen då jag och Sofie tog oss igenom TjejLidingöloppet. Mäkta stolt över mig själv! 🙂

Från att vara van att springa 4 min intervaller i ganska platt terräng till att springa e mil i väldigt kuperad terräng! Så himla nöjd över att jag tog mig i mål och sprang heeeeela vägen, även uppför hela den beryktade aborrbacken! 🙂

Förra helgen var jag även in på Panduro i Solna centrum en sväng. Dom firade 50 år och hade 25% på allt i butiken. Passade på att handla en blom-utskärare och sockerpasta. Jag kunde hålla mig tills i onsdags, då var jag tvungen att göra en omgång cupcakes och testa de nya grejerna. 🙂 Jätteskoj! Det var så lätt också. Perfekt för någon med dåligt tålamod som jag. hehe.

Igår kom Daniels föräldrar och hämtade oss vid lunch. Passade samtidigt på att spana in vårat finfina nya matbord. 🙂 Sedan åkte vi iväg till Sigtuna för att gå ut och äta med hela familjen. Anton 3 år tyckte att det var lite svårt att sitta still under middagen och sekunden när vi kommit utanför retaurangen tog det fart i fötterna! Springa, springa, springa! haha.

Väl hemma igen blev det tårta och kaffe. Så småningom hamnade grabbarna i vardagsrummet framför tv:n och vi tjejer blev kvar i köket bland det goda. Tänk att det är så skönt att bara sitta och snacka lite skit ibland! 🙂 Framåt kl.00 märkte vi att det hade blivit väldigt tyst i vardagsrummet, mycket riktigt hittar vi några halvsovandes karlar! haha 🙂

Daniel och jag sov på sofforna i vardagsrummet, som är hur sköna som helst, lika breda som en vanlig säng! Idag har vi varit ut i skogen en tur, med fika från gårdagen och pannkaka som matsäck. Vi hittade några finfina pilbågs-pinnar och helt plötsligt var prickskyttet i full gång! 😀

Vi fick skjuts att svärföraldrarna tillbaka till Solna och sedan dess har det inte hänt mycket. haha. Både Daniel och jag somnade och sov i mer än en timme! Det e jobbigt att vara ute i skogen.. 😉

Igår hann vi faktiskt röja undan en hel del här hemma och det kändes riktigt skönt att komma hem och se att allt var undanplockat! Nu väntar vi bara med spänning på att vår nya tv-möbel ska komma! Hoppas att vi hinner få den innan vi drar till Edinburgh på onsdag!

Nu ska vi till Willys och handla. Det blir storkok med Lasagne! 🙂

Kram kram