Idag fick jag ett paket på posten! Och inte vilket paket som helst. Ett pyssel-paket!! Som jag har längtat. Jag har sedan förra veckan haft ett AKUT sug efter pyssel. MÅSTE…..PYSSLA…..NU!!! haha. Idag kom det efterlängtade paketet i alla fall och oj vilka fina grejer. Myyys! En skön julstämning har nu spridit sig i mig och jag längtar efter snön som aldrig förr. I det lilla paketet, som egentligen var ganska stort fanns en massor av fina saker med ett gemensamt tema. JUL! 😀

Paketets innehåll: Julkortspapper, snö-glitter, rött band, limpistol (superbillig på Clas Ohlson!!) och pärlplattor med tillhörande pärlor.

Såklart måste jag provpyssla lite. Inte kan man hålla fingrar i styr här inte! Pärlplattorna med tillhörande vita pärlor är tänkta att bli en fint julig förnster-installation i form av en massa snygga snöstjärnor. Wiiiie! 🙂

Färdigstrykt och fin med snöre! 🙂

Ciao