Jaha, så var det med att försöka hålla bloggen någorlunda uppdaterad. En gång var tredje månad är väl ganska lagom, eller??

Sitter faktiskt på jobbet, färdigjobbad för denna vecka. Eller ja, klockan är bara strax efter 15. Och ja, det finns småpill att göra, men jag har slitit som ett djur de senaste två veckorna. Så nu tar jag det oförskämt lugnt den sista timmen på jobbet denna fredag. Varvar ner! 🙂

Hela veckan har jag varit sjukt godis och gott-sugen. Och därmed har det inmundigats både kladdkaka, hallongömmor och choklad. Man skulle kunna säga att jag har saknat all form av disciplin. Och så slår det mig, igår, mitt under att jag sitter och moffar i mig en halv noblesse-ask! Hur är detta möjligt?? Hur kan jag efter 12-13 år med återkommande sympton en gång i månaden inte känna igen detta?? Skrattar åt mig själv inombords och äter nöjd upp sista biten choklad. Men ja, hur kan man tro att det är en slump att man blir godissugen helt plötsligt, samma vecka varje månad, 12 månader om året, i ett antal år??? haha. Hormoner alltså…. Men snart, snart slipper jag dom jävlarna! Moahahahaa!! Eller rättare sagt, jag slipper alla extra hormoner som finns i dom p-piller jag äter. För jag ska nämligen sluta! YES! Och lugn i stormen, det ska inte bli några barn här! Jag har bara insett att min kropp inte längre är kompatibel med alla hormoner som finns i dessa piller. Och nu har jag tröttnat, no more pills! Efter att jag tog detta beslut så har jag känt mig otroligt lättad. och glad! Det tog mig ungefär ett år innan jag började se sambandet mellan mina jättelåga deppiga dagar och p-pillrena. Men nu är det slut… på tisdag tar jag mitt sista piller…för evigt hoppas jag. Tur att det finns andra sätt att skydda sig på. 🙂

Idag är dagen då jag ska ut med brudarna! Det ska bli så himla skoj! Först slinker det nog ner ett glas vin på nån bar, sen god middag på en Tapasrestaurang. Och sen får vi se var kvällen tar oss. 🙂

Under två veckors tid har min kontorsgranne varit bortrest och jag har under denna tid strecklyssnat på olika podcasts. Adam & Kompanis är fortfarande favoriten, men en bubblare som dykt upp sista veckan är Alex & Sigges podcast. Intressanta tankar och lite småkul. Stil i P3 och TSKNAS har jag också ägnat diverse timmar åt. Skönt att ha något i bakgrunden när man jobbar, speciellt eftersom jag tröttnat lite på mina egna Spotify-listor. Bra med omväxling!

Instagram….instagram…instagram. Kära instagram, jag älskar dig! Varför finns det något otroligt tilltalande i en bilddagbok??? Det är ju så kul! 🙂 Jag är lite beroende, Instaddicted!

Idag blev det bara text… Nästa gång bara bilder kanske?? Lite instagram kanske. hehe

kram kram