Söndag och sol och skidor!

Efter lunch drar jag mot tokstan för ett pass på skidorna. Börjar närma mig 30mils-strecket så nu är det bara att köra på. Hållar alla tummar och tår för att det inte ska bli så mycket varmare. Jag behöver den lilla snö som fortfarande ligger kvar!

Igår kväll tyckte jag att det var dags att plocka fram målargrejorna. Mycket kul! Jag har nog inte målat sen jag slutade plugga och det är snart två år sedan. Men vad svårt det är, jag får alltid någon slags prestationsångest-känsla. Innan man kommit på vad man ska måla så känns det alltid så omöjligt. Det är tur att det är så roligt när man kommit igång! 🙂

Det här är min favoritbild just nu. Det är jag och mormor för ca. 24,5 år sedan. 🙂 I sommarstugan i norrland. Den är så fin, min finaste mormor. Jag har inte så många bilder på mig och mormor så det gör att den blir lite extra speciell.

Mitt senaste projekt, korsstygn. Citat från Hot Shots 2, roligt film. Kul med korsstygn, det går relativt fort att göra och man kan göra lite varje dag. Inget jätteprojekt man måste göra i ett svep. Dock vet jag inte riktigt vad jag sk göra med den nu, sätta upp den i en ram kanske. Vi får se..

Dags för de sedvanliga söndagssyslorna nu, slänga i en tvätt och röja undan lite skit. 🙂

Tjipp tjopp!