Veckorna bara rullar på och vips är det dags. På måndag är det dags för det stora eldprovet! Öppet Spår, 90 km på skidor. Vad har man gett sig in i egentligen??! Hehe. Känns skönt att jag har pappa som coach under loppet, i värsta fall får han väl dra mig fram de sista milen! 😉 Nejdå, skämt åsido så känns det som att uppladdningen varit bra. Jag har ändå fått 40 mil i benen, så det borde gå bra. Men det är ju första gången och man vet aldrig. Men hoppet är stort! Har en bra känsla! 🙂 För att vi lättare ska se varandra i spåret, det är jag, pappa och Ludde som ska åka, så ska jag tillverka några fina Berge-mössor a Vasaloppsedition. Jag har inte gjort mössorna själv! hehe. Men jag ska måla på ett fint B, B som i Berge. hihi.

På väg till jobbet går jag förbi Karolinska. Bygget där är helt enormt! Det ser annorlunda ut varje vecka tycker jag. Kommer nog bli kalasbra när det blir klart, när det nu är. Känns lite som ett evighetsbygge. hehe. Kolla vilken fin grävmaskin som stod på taket på en byggnad här om dagen. Favoritfärgen och allt! 😉 haha.

Kan inte påstå att jag direkt längtar efter mer snö just nu. Det ska bli fasligt skönt när loppet är gjort och man kan lägga skidorna på hyllan för i år. Fast någon liten tur kanske man tar, men då blir det en mystur och inte “3-gånger-i-veckan-hårdträning-och-inte-hinna-vara-hemma”tur! 🙂 Längtar efter barmark! Så att man kan springa och cykla! Myyys!

Nu har Sofie och jag äntligen bestämt oss för att hälsa på Elin i Kina. Förra veckan bokade vi biljetterna!!! Den 26:e april bär det av mot Shanghai, sedan några dagar i Shenyang och avslutar i Peking! 14 dagar blir vi borta och det ska bli så himla härligt. Wunderbar!!! Passade på att beställa hem en resebok för Peking. Gillar den här bokserien, lagom mycket text, mycket bilder och bra listor! Har köpt böckerna för Edinburgh och Dublin också, när vi var där förra året. Och idag var jag och hämtade nya passet, som vanligt ser man ut som en riktig snygging på fotot. NOT! Haha. Det är fan omöjligt att få till en bild på körkort eller pass där man ser normal ut! Men men, huvudsaken är väl att man ser att det är jag, typ…

Det här året är träningens år! Ser fram emot alla utmaningar än så länge. Men det ska bli ganska skönt när allt är avklarat också. 🙂

Så här ser planen ut:

25/2 Öppet Spår

15/6 Vätternrundan

7/7 Vansbrosimningen

13/7 Torsätra TriChallenge

28/9 Lidingöloppet

6/10 Tjurruset

HERREGUD!!! Men vad gör man inte för att ligga på topp! 😉

Natti natti