Ibland undrar jag vad som pågår inne i huvudet.
Jag kommer in i små bubblor där det ska köras på tills man ligger på max. Man vill göra ALLT samtidigt och kan inte riktigt koncentrera sig på det man gör utan är hela tiden lite före och tänker på nästa grej som ska göras.

Så här kan det låta i mitt huvud på väg hem från jobbet:
“Jag vill träna när jag kommer hem, men då ska jag nog käka nåt först för jag är superhungrig redan. Hm, undrar vad man ska äta då? Ska Daniel också äta eller ska jag bara laga nå snabbt till mig själv? Det blir något lätt tror jag och sen kan jag ju baka innan jag tränar för i den där boken som jag lånade finns det så himla många roliga recept och om jag inte bakar alla innan den här veckan är slut så kanske nån kommer och tar boken ifrån mig undrar vad jag ska prova på idag då, semlor får det nog bli, det vore kul jag hoppas att det blir bra det vore så nice att laga nåt gott glutenfritt! Sen när jag har tränat och bakat och duschat och ätit, då kanske man ska göra klart fotoalbumet från Kina? Det vore kul! Och sen, ja sen kanske jag hinner göra lite yoga! Ja, vad mysigt och då kan jag ju läsa lite bok och sen äta semla och efter det hinner jag säkert bara slappa lite?!

Eller?? ANDAS! Hold your horses! Varför finns det ingen on/off-knapp i huvudet? En tanke i taget, skulle jag behöva öva mig på iaf!
Ofta hinner jag lugna mig själv INNAN jag påbörjar en miljon saker samtidigt. Men ibland händer det ju att man sitter med en halvt virkad grytlapp, en ogräddad sockerkakssmet, med löparskorna på fötterna redo för en löptur. Haha.
Då undrar man, hur fungerar det i huvudet egentligen? Och andra dagar är man en liten deg som knappt kommer upp ur soffan. Såna dagar vill jag bara isolera mig, ha tyst runt omkring mig och stänga av alla skärmar. Det är lite motsatser!
Konstigt det där, att man antingen är “Bara köra på, fullt ös, har hur mycket energi som helst” eller “Orkar ingenting”. Nu låter det ju väldigt drastiskt, men oftast är man nånstans mitt emellan. Och det är väl tur det!

Här kommer iaf semlorna!
Dom blev väldigt goda, superfina för att vara glutenfria. Bra konsistens och ganska fluffiga. Jag var väldigt skeptisk när jag hällde upp smeten i formarna för den var otroligt lös! Men det var nog det som gjorde att dom blev så saftiga och fina.Mums! Socker är min drog, så uppenbart! Vissa veckor går det riktigt bra att vara utan, andra går det mindre bra. hehe.

Tjipp o hej leverpastej